3 X fredagstips

Glad fredag! Idag jobbar jag halvdag och slutar alltså redan klockan 12. Efter det ska jag gå och simma några längder och basta på centralbadet. På lördag ska jag uppvakta en vän som fyller år. Vad ska ni hitta på i helgen? Här kommer i alla fall ett gäng tips på intressanta / bra saker att spana in, t.ex. i helgen. 
 
Bröderna Lejonhjärta på Uppsala stadsteater
I december var jag och en kompis och såg Ronny Danielssons uppsättning av Bröderna Lejonhjärta på Uppsala stadsteater. Alltså ååh den var så bra. Kemin mellan Gustav Lindh (Skorpan) och Peshang Rad (Jonatan) var fantastiskt och de tolkade karaktärerna så himla fint. Jag ser att biljetterna till alla föreställningar är nästan helt slutsålda, men det finns ett par öppningar kvar. Om ni har chansen, gå och se den! 
PC170056_1
 
 
Jävligt Borlänge finns nu på Bastard Burgers. Det är alltså Jävligt gott-Gustav som står för månadens burgare hos Bastard burgers, och vad jag förstår ska den vara helt vegansk och j-vligt god. Jag har inte hunnit testa den än men tänker defintivt göra det innan månaden är slut och den försvinner. 
 
Sandra Junhammar har dragit igång en årsutmaning gällande hållbarhet med olika teman varje månad. De flesta teman är sådant jag själv redan tänker ganska mycket på och vill jobba mer med, så jag kommer att försöka delta så mycket jag kan. Jag har redan lite smått börjat kartlägga vad jag lägger min tid på efter jobbet. Vad jag kommer fram till tänkte jag redovisa om ett par veckor i ett eget inlägg. Haka på vettja! 
0 kommentarer