när vi gifte oss, del III

Vi gifte oss den 2 september i år, i Danmarks by utanför Uppsala. Det var en stor ch fin dag tillsammans med många kära vänner och släktingar. Det ärofyllda uppdraget att dokumentera det hela i bilder fick den fantastiska fotogren Sara på Sarasblick. Alla foton jag kommer att visa i det här inlägget är alltså tagna av henne. Det här är del tre. 
 
Så var vi då alltså gifta och det var dags för bubbel, bordsplaceringslek och min pappas spikartävling. 
Så småningom var det dags att gå inomhus och ta plats runt borden. Vi hade inget honnörsbord eller liknande traditionell bordsplacering, utan hade istället satt ihop ett antal bord med fyra till sex personer vid varje. Jag och K satt vid tre olika bord under kvällen och hann på så vis sitta med våra föräldrar och några andra släktingar och vänner. 
Så satte alltså gästerna sig till bords och middagen kunde börja, med tal och lekar och allmänna trevligheter. 
Vi serverade vegansk och vegetarisk buffé lagad av Söders källa i Gävle. Så galet gott om jag får säga det själv. 
När klockan närmade sig gyllene timmen hade det spruckit upp på himlen och en fantastisk solnedgång tog sin början. I det ljuset smet jag, K och Sara ut för att fota några sista porträttbilder. 
Alltså kolla det här ljuset. 
Efter fotandet fortsatta middagen ett tag till, med fler tal och en rolig tävling för mig och K som vår toastmaster hade ordnat. 
Vid niosnåret får Sara hem för lite välförtjänt vila efter en hel dags fotande, så det som hände efter middagen är inte dokumenterat av henne i alla fall. Det som hände var dock att vi dansade, grillade korv och hade det allmänt galej resten av kvällen och en bit in på natten. Och det var allt från vårt bröllop ur Saras kamera. TACK Sara för att du gjorde ett så fantastiskt jobb. 
 
Foto: Sarasblick. 
1 kommentar
Elin

Åh vad glad jag är att jag hittade din blogg, i september i år ska jag nämligen också gifta mig i Danmarks kyrka och ha festen på bygdegården. De senaste månaderna har jag känt ganska mycket stress inför själva planeringen av festen men när jag ser de här bilderna blir jag bara lugn och oerhört peppad på att få gifta mig! Ni har fixat så fint med allt och det verkar ha varit en helt perfekt dag!

Svar: Hej! Men vad roligt att du hittade hit och vad glad jag blir att du känner så efter att sett bilderna från vårt bröllop! Och grattis till dina egna bröllopsplaner, det kommer säkert att bli magiskt! Det är en så vacker plats att gifta sig på. Hör jättegärna av dig om du undrar över något kring bygdegården ^^ Kan t..ex. ge tipset redan nu att ta förteckning över vad som finns i bygdegården med en nypa salt. Exempelvis fanns där jättemycket ljuslyktor trots att vi fått uppgift om att det bara "kanske kunde finnas kvarlämnat". Så vänta med att köpa sånt tills n varit där och kollat :)
lisamariesvarld.blogg.se