tre bra saker jag tittat på

Ibland kommer man in ett flow då man upptäcker en massa bra saker typ samtidigt. Ungefär så har det varit för mig de senaste veckorna. 
 
1. Först släppte Netflix första säsongen av Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Jag var riktigt inne i bokserien när jag läste den, och jag gillade faktiskt också filmatiseringen av de tre första böckera som kom för några år sedan. Men åh detta var ändå mycket bättre. Framför allt tycker jag att att den underfundiga humorn i berättelsen lyfts fram bättre i serien. Och Neil Patrick Harris är verkligen som klippt och skuren för rollen som den knasiga och onda Greve Olaf. 
 
2. I fredags började jag, efter tips från en vän, titta på Crazy Ex-girlfriend och plöjde sen hela säsong 1 över helgen. Kortfattat är det en komediserie om en framgångsrik advokat som bestämmer sig för att hals över huvud säga upp sig från sitt fina jobb i New York och flytta till West Covina i Californien för att fånga sin svunna ungdomskärlek Josh igen. Skådespelarna är jättebra, handlingen underhållande och - det bästa av allt - det är något så ovanligt som en musikal i tv-serieformat! Sångerna är typ som parodier på riktiga musikalnummer och musikvideos och är i mitt tyckte och smak hysteriskt roliga. t.ex. den nedan. 
 
3. I lördags var jag och K och såg rosade La la Land på bio. Jag hade ganska höga förhoppningar redan innan och jag blev inte besviken. Den var bara så himla vacker och fin och sorglig och allt på samma gång. Älskar musiken, som just nu går på repeat i min Spotify. Jag vet, förmodligen är detta uttjatat redan, men alltså SE DEN. 
1 kommentar
Anni

Älskade också La la land!

Svar: Ja den är verkligen fin :)
lisamariesvarld.blogg.se