djurgransdjuren

Nu tänkte jag att vi skulle titta närmare på det julpynt till granen som vi har, detta vårt första och högtidliga år med egen julgran. 
 
Det här är Smörblomma, Blåklocka och Lovis. Fast jag vet inte riktigt vem som är vem. Kanske byter de namn med varandra hela tiden på skoj? De är i alla fall änglafår och mina allra första djurgransdjur. Jag fick dem i present (eller kanske julklapp?) av mamma för säkert 15 år sedan. Då hängde de i mitt sovrumsfönster hemma hos mamma och pappa där deras katt Selma snabbt fick smak för att lemlästa deras stackars vingar.. Sedan dess har de legat nerpackade i en låda väldigt länge. Men nu ska de alltså äntligen få komma ut och bo i vår djurgran ^^
PC170106
Det här är Hedvig och Ho. Hedvig är en snöuggla och ni kan ju gissa tre gånger vem honär döpt efter :p PC170131 Det här Lillkott och Storkott och de har rest med mig i min restväska hela vägen från Kina minsann. PC170071 Det här är Edward och Snöflinga. PC170062 PC170066 Och det här är Ronja. PC170076
 
Det var det det. K är rädd att vi inte kommer att kunna fylla granen för att djuren är så få, men vi har lite annat pynt på lut också, så jag tror nog att det blir finfint ^^ Vad händer ni i era granar? :) 
1 kommentar
Anonym

Spännande! Hoppas på bild när den är klar.
I år har vi bara belysning i vår.

Svar: Bara belysning låter också fint! Tänker mig att det ser ut som en magisk gran med "fairy lights" i skogen, eller nåt :)
Självklart kommer bild på slutresultatet!
lisamariesvarld.blogg.se