hösten, vad som händer just nu och två fyrkanter från min telefon

Hej november. Du kom så fort. Första halvan av hösten, den som hände direkt efter min sena sommarsemester, bara flög förbi. Det var jobb, men också ledighet som hände. Jag och K har varit 10 dagar i New York och kom hem för cirka en vecka sedan. Vi har haft det bra, men ännu mycket bättre var det att komma hem. Bilder kommer givetvis så småningom, när jag kommit ikapp med redigerandet. Förhoppningsvis ska det inte dröja lika länge för mig med det eller med uppdateringar här framöver. För från och med den här veckan går jag ner på 80 % och är ledig varje fredag. Varje fredag. Tredagarshelg varje vecka. Jag tror knappt det är sant så lyxigt och overkligt bra känns det.
 
Eftersom jag inte är ikapp med bildredigeringen kan jag inte visa några dagsaktuella bilder direkt, istället tänkte jag visa hur det såg ut i vårt kök och på vår balkong för en månad sedan, när jag gjorde i ordning balkongen för hösten och vintern och flyttade in den stora rosmarinen i köket. 
Rosmarinen ska jag nämligen försöka övervintra inomhus, så den har fått en egen växtlampa. Tycker det blev rätt bra. Det var det för nu, tjohej!
3 kommentarer
hanna, förbanna

gudars, vilken fin matplats! <3

Svar: Tack, vad kul att tycker det ^^
lisamariesvarld.blogg.se

Fredrikapåvinden

Men alltså köket! <3 Wow vad fint!

Svar: TACK! :)
lisamariesvarld.blogg.se

Alicia

Ja, köket <3 Men framför allt balkongen!! <333 Så himmelens fint! Och så bra beslut att gå ner i tid, det tror jag vi alla mår bättre av alltså. Jag jobbar ju också 75-80% men varje dag och lite kortare pass. Det funkar och jag orkar mycket mer än när jag jobbar heltid men alltså drömmer om att kunna fördela det så jag får den där extra lediga dagen istället. Så himla perfekt för både stordåd och småmys! Heja :)

Svar: Tack! Jag blev nöjd med balkongen faktiskt, hoppas verkligen de växter jag försöker övervintra klarar sig bara. Vi får se i vår helt enkelt :)
lisamariesvarld.blogg.se