souvenirerna

Den här bilden, eller egentligen hela det här inlägget, har legat färdigt sen jag var i Stockholm i början på februari. Men ni vet sen hände tråkigheterna jag skrev om i förra inlägget, och sen kändes det så ytligt att hoppa från det till detta, och sen bara gjorde jag annat än att blogga. I brist på annat tänkte jag i alla fall posta det här nu. Det är min souvenirer från huvudstadshelgen. 
P2070190
1. Yukatan jag fick med mig från besöket på Yasuragi. 2. Boken Heligt vatten med bilder på japanska bad. Egentligen ville jag också ha bilderna som tryck på väggen som på Yasuragi, men dels fanns de inte att köpa, dels tror jag att K skulle ha invändningar mot att ha nakna japanska badgubbar som konst hemma. 3. En ask kola från Pärlans konfektyr. Storlek stor. 4. Gratulationskort, också köpa på Pärlans. Jag tycker de flesta gratulationskort är så tråkiga så jag har börjat köpa fina närhelst jag ser dem för att alltid ha en gratulationskortsberedskap hemma. 5. Det omtalade kinesiska "örtteet". Gojibär, mynta, krusmynta (tror jag?) och någon mer, dock för mig okänd, torkad frukt. Tusans gott blev det i allla fall. 
 
 
2 kommentarer
Alicia

Haha, vem kan misstycka mot nakna japanska badgubbar på väggarna? Och så fiffigt att samla på vackra kort inför högtider! Jag brukar köpa vykort jag tycker är vackra bara för inspirationens skull. Tycker det kan hjälpa en komma på idéer både till bilder och texter att titta på gamla svartvita foton och målningar i miniatyr när inspirationen tryter.

Svar: Haha eller hur! :P Jamen det är ju en bra grej, som pinterest fast irl ^^
lisamariesvarld.blogg.se

Anni

Jag brukar med passa på att köpa fina kort. Antingen kan man sätta upp dem på väggen eller så har man att ge bort eller skicka, går alltid åt liksom. :)

Svar: Jamen precis, många är ju så fina att de blir perfekta som minitavlor :)
lisamariesvarld.blogg.se