saffransbullar och en liten uppdatering

Hej. Det är rätt tyst här, trots mitt halva löfte om fler uppdateringar nu när jag bara jobbar 80 %. Men det är liksom så det blir mest hela tiden nu för mig. Att jag har annat för mig alltså. Mest håller jag på med en stor resning och städning hemma just nu, men det ska jag berätta mer om i ett eget inlägg en annan gång. Fixat lite julfint och trevligt på lagom ambitionsnivå har jag gjort också, t.ex genom att köpa hem eukalyptus och genom att äta saffransbullar.  
PB160954 as Smart Object-1 PB160929 as Smart Object-2 Det som tar upp det mesta av mina tankar just nu är dock något helt annat, nämligen att jag har sagt upp mig och ska byta jobb. Jag kan knappt tro att det är sant, för jag har ju jobbat i snart fem år på samma ställe nu och tiden har gått så fort. Men för några veckor sedan blev det alltså hastigt och lustigt bestämt och redan den 22 december blir min sista dag på mitt nuvarande jobb. Det är lite stressigt med att få ihop allting som behöver fås ihop tills jag slutar, men jag försöker tänka att det kanske inte gör så mycket om jag inte får ihop exakt allting, bara jag har försökt. Efter den 22:a väntar dessutom över en veckas ledighet hemma hos mamma och pappa. Det ska bli obeskrivligt skönt. PB160936 as Smart Object-1 Hur har ni det? :)
4 kommentarer
sandra

Men åh, lycka till!!!

Svar: Tack!
Anonym

charlene

vad spännande med nytt jobb! Jag skulle också behöva låsa in mig i en vecka och bara "rensa". Haha =)

Svar: Haha, ja rensa är kul :)
Anonym

Alicia

Åh vad spännande, lycka till! Jag har det härjigt alltså, såå mycket på jobbet nu och hundra andra bollar att jonglera. Men en hinner ju i alla fall inte ha tråkigt :P
PS älskar dina bilder for ever and ever!

Svar: Tack! :)
Anonym

hanna, förbanna

spännande med nytt jobb!

Svar: Ja verkligen :)
Anonym