vad jag gör i övrigt

Försöker lära mig ta självporträtt i speglar (obs! självporträtt inte selfie, för att det förstnämnda låter så mycket bättre). Ser ni mina blygsamma fräknar? Älskar fräknar. 
P7060057
Sitter här, för att det är mitt "sommarskrivbord" som K:s mamma så snällt ställer i ordning åt mig varje år när vi kommer hit. Fint va? Jag gillar verkligen tavlan ovanför skrivbordet jättemycket. Natt-Stockholm.P7100264
Häromdagen radade  jag upp allt "skrivbordsmaterial" jag tagit med ner hit. Massa böcker. Tidningar, däribland Skriva. Anteckningsblock som mest bara ligger eftersom jag istället skriver på laptopen. P7060102
Vad jag skriver på? Det är en hemlis just nu, eftersom jag inte vill prata för mycket om saker som kanske inte blir något alls. Men det är i alla fall ett projekt tillsammans med en barndomskompis. Och man kan säga att projektet tog sin början redan när vi gick i mellanstadiet. Och på grund av det har jag nu roliga punkter som den här på min att-göra-lista: "Telefonmöte med Mio angående Våfflan".
2 kommentarer
ISA

men nu blir man ju fööööör nyfiken hörrdu ;)

Svar: Hehe, ska berätta så snart jag känner att jag är redo för det/det går att berätta :)
lisamariesvarld.blogg.se

Jessica

Åh vilket perfekt litet skrivbord! Tavlan ovanför gillade jag jättemycket! Vad spännande det låter med det där projektet!

Svar: Ja det är verkligen bra :) Hehe, jag tycker faktiskt också projektet är spännande, även fast det inte är hemligt för mig :p Det är väl för att jag velat göra det här så länge men inte kommit till skott skulle jag tro.
lisamariesvarld.blogg.se