julen

I år har min jul känts lite märklig. Jag tror att det still stor del beror på avsaknaden av kyla och snö, men vi har också haft det lugnare än vanligt då vi varit färre personer än vi brukar vara. Det har haft både för- och nackdelar. Jag har i alla fall fått vila upp mig. Men jag har ingen riktig fotognista. Och så får jag anstränga mig nåt förskräckligt för att inte bara längta bort hela vintern efter vår och sommar. I alla fall har det sett ut såhär den senaste veckan.
 
Pre-julstök hemma i Uppsala, när jag slog in de få julklappar jag köpt i år (vi har rationaliserat bort de flesta).PC190018 Min kompis Cissi fick en julklapp där huvudnumret var själva lådan som allt var inslaget i, lite knasigt men det blev så i år. PC190025 På övervåningen hemma hos mamma och pappa (där mitt gamla rum finns och där jag bor när jag är hem-hemma) står alla pelargoner på vintervila. Fy tusan vad jag längtar tills de är dags för dem att vakna igen! PC240069 Allt blir ju som sagt så upp och ner med vinterkänslorna av det milda vädret. På självaste julafton var det plusgrader hos oss och vi gick på en skogspromenad på förmiddagen. PC240072 Jag fotade "vilda" julgranar :p PC240076 På eftemiddagen drack jag varm äppeljuice med stjärnanis. PC240085 Öppnade paket. (Som innehöll gamla blå blom-koppar som mamma och pappa inte längre behöver. Sjukt bra grej det där att ge vidare saker som man redan har men inte längre behöver och som mottagaren tycker om, borde göras oftare). PC240060 Sen var det Karl Bertil på tv:n som vanligt, och de efterföljande dagarna vi mest slappat, bland annat framför Fanny och Alexander. 
PC240105 Uppblandat med en promenad i efterlängtat solsken. PC260146 Och fågelskådning genom fönstret. PC250109 Imorgon är det vardag igen och jag ska jobba ett par dagar, innan jag far söderut för att fira nyår. Hur har ni haft det?
jul
2 kommentarer
Sandra

Låter och ser helt ljuvligt ut trots en liten bristande julkänsla. Är väldigt nyfiken på att se hur dina koppar ser ut :)

Alicia

Jag dör vilken idyll! Fågelskådning genom fönstret, jag säger då det! Och så vackra bilder från skogen.
Att ge bort saker en inte längre behöver men som nån annan vill ha är bästa grejen! Vi borde bara göra så alltså, skicka runt runt runt.

Jag har arbetat större delen av julen och är inte ett dugg utvilad. Massor av inspiration och idéer brottas mot en påtaglig trötthet men jag tror idéerna vinner! ;) Nu är det i alla fall slutskapat för idag men jag längtar redan efter morgondagen! <3

Svar: Eller hur! Man borde anordna mer grejer liknande klädbytardagar, och bara byta allt :)
lisamariesvarld.blogg.se